Pendik Oto Lastik Tamiri

Pendik Oto Lastik Tamiri

Pendik Oto Lastik Tamiri

Lastik, bir aracın ya da motosikletin en önemli parçalarından birisidir. Araç lastiklerinin görevi aracı taşımak ve ilerletmektir. Aynı zamanda bu ürünler, sadece aracı taşımakla ya da ilerletmekle yetinmez, aynı zamanda sürüş uyumundan ve konforundan da sorumludur. Oto lastik tamiri, darbeler sonucunda hasar gören lastiklerin değiştirilmesi ve yenilenmesi işlemidir. Pendik oto lastik tamiri yapan pek çok firma arasında en çok tercih edilen Fuat Group Firmamız sizler için hizmet vermeye son sürat devam etmektedir.

Pendik Oto Lastik Tamiri Yapımı

Lastiklerin ve araç sürüş konforunun ömrünü belirleyen en önemli etkenlerden bir tanesi lastik patlaması ya da lastiğin kuvvetli bir şekilde darbe almasıdır. Bir lastiğin patlaması ya da lastiğin darbe alması, diğer lastiklere göre havasının daha çabuk inmesi ya da oldukça duyarlı olan sensorler ile kolayca anlaşılabilmektedir. Araç kullanım sırasında lastiğe çivi batması ya da lastiğin darbe alması sonucunda oto lastik tamiri ya da araç için lastik değişimi gerekmektedir. Lastik tamiri eylemi oldukça donanım gerektirmektedir. Ekstra olarak lastik tamirinin yetenekli ve bilgili bir ekip tarafından yapılması da gerekmektedir. Peki Pendik oto lastik tamiri yapımı nasıl olmaktadır? Gelin adımları hep birlikte inceleyelim.

  • İlk olarak patlamış ya da darbe almış olan lastik ya da lastikler yerinden çıkartılır, lastiklerin iç ve dış muayeneleri yapılır.
  • Lastiğin patlak ya da darbe almış yerleri bulunduktan sonra iç tarafı yamalanır ve darbe ya da hasar sonucu oluşan lastikler doldurulur.
  • Yaması yapılan lastik tekrardan yerine takılarak tamir işlemi tamamlanır.

Pendik Oto Lastik Tamiri Fiyatları

Pendik oto lastik tamiri fiyatları, yapılan tamirin zorluğuna ve emeğine göre değişkenlik göstermektedir. Lastik tamiri sırasında kullanılan ekstra ürün, malzeme ve aksesuarlarda fiyatlarda değişkenliğe neden olmaktadır. Ekstra olarak lastik boyutu da fiyatlarda değişkenlik durumu yaratmaktadır. Bu nedenlerden ötürü sizler için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Pendik oto lastik tamiri fiyatları hakkında daha net ve daha detaylı bilgi almak için bizimle ile iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp