Maltepe Lastik Satış

Maltepe Lastik Satış

Maltepe Lastik Satış

Lastik, kauçuk, çelik tel ve kord bezi ile çeşitli kimyasal maddelerin birleşiminden üretilen ve aracın zemin ile temasını sağlayan en önemli ürünlerden birisidir. Genel olarak, lastikler içlerinde taşıdığı hava ile yere sürtünürler ve araçların ilk hareketlerini başlatırlar. Aynı zamanda araçların hızlanmasını ve durmasını da sağlarlar. Lastikler, kullanım yerlerine göre çeşitli tiplerde, ebatlarda ve yapılarda üretilmektedirler.

Maltepe lastik satışı yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Fuat Group firması, sizler için en kaliteli ve en verimli lastikleri üretmeye ve sunmaya son sürat devam etmektedir.

Maltepe Lastik Çeşitleri

Çeşitli Maltepe lastikler bulunmaktadır. Bu çeşitler aşağıdaki gibidir:

  • • Çapraz Katlı Lastikler: Çapraz katlı lastikler, lastik teknolojisinin en başından beri kullanılan ilk gövde yapısıdır. Çapraz katlı lastiklerin üretiminde kullanılan kord ipliler, birbirleri üzerine lastik yönüne 35 - 40 derece açı yapacak şekilde çapraz olarak yerleştirilir. Çapraz katlı lastikler, ölçü tanımında "-" ya da "D" ile gösterilir.
  • • Radial Lastikler: Radial lastikler, gelişen teknoloji ile birlikte otomotiv sektörünün gereksinimlerini karşılamaktadır. Radial lastiklerin üretiminde naylon ve polyester gibi ürünler kullanılmaktadır. Radial lastikler, ölçü tanımında "R" ile gösterilirler.
  • • Tubeless ve Tube - Type Lastikler: Tubeless ve tube - type lastikler, jant arasına sıkışan hava basıncını temsil eden lastiklerdir. Bu lastiklerde, hava basıncının sıkıştırıldığı kılıflar bulunmaktadır.

Hepsi ve daha fazlası için Fuat Group firması ile iletişime geçebilirsiniz

Maltepe Lastik Satış Fiyatları

Maltepe lastik satış fiyatları, lastiğin modeline göre değişkenlik göstermektedir. Örnek olarak radial lastiklerin fiyatları ile çapraz katlı lastik fiyatları aynı değildir. Ekstra olarak, lastiğin boyutu da fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Bu sebeplerden ötürü Maltepe lastik satış fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Maltepe lastik satış fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi alabilmek için Fuat Group firması ile iletişime geçebilir ve bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca lastikleriniz ile ilgili yaşadığınız en ufak sıkıntıda gönül rahatlığı ile yetenekli ekibimizden destek ve yardım alabilirsiniz.

Whatsapp