Nöbetçi Lastikçi

Nöbetçi Lastikçi

Nöbetçi Lastikçi

Zamansız patlayan veya basıncını kaybeden lastiğiniz mi var? nöbetçi lastikçi hizmeti sunan firmamız, bu konuda size yardımcı olacaktır! Lastiğinizi endüstri standartlarına uygun olarak onarırız ve yüksek performanslı sürüş deneyimine devam etmenizi mümkün kılarız.

Nöbetçi Lastikçi Hizmeti ile Yola Kaldığınız Yerden Devam Edin

Hizmetimiz, herhangi bir hasarın nedenini ve kapsamını belirlemek için lastik teknisyenlerimizden biri tarafından lastiğinizin dikkatli bir iç ve dış muayenesiyle başlar. Bu, lastiğinizin tamir edilip edilemeyeceğini veya değiştirilmesi gerekip gerekmediğini belirlememizi sağlar. Günün herhangi bir saatinde lastik tamir hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

  • Delinmeler, çatlamalar ya da kesikler,
  • Düzensiz sırt aşınması,
  • Belirli sırt aşınması,
  • Lastikte meydana gelen kabarcıklar,
  • Sırtta gömülü taşlar veya diğer kalıntılar,
  • Patlayan lastik,

Gibi durumlar söz konusu ise nöbetçi lastikçi ihtiyacınız olabilir. Firmamız, ihtiyaç duyduğunuz yerde ve zamanda güvenilir lastik tamir hizmeti sağlamaktadır. Patlak lastiğiniz veya havası az olan lastiğiniz tamir edilebilirse, içeriden herhangi bir deliği tıkayarak ya da yama yaparak, tamir işlemini gerçekleştiririz. Lastiğiniz tamir edilemiyorsa, yeni bir lastik alma zamanının geldiğini size bildiririz.

Nöbetçi Lastikçi Hizmeti Neden Önemli?

Patlak bir lastik, hemen ilgilenilmezse daha ciddi sorunlara yol açabilir. Patlak lastikleri tamir etme işlemine başlamadan önce lastiklerinizin kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesi gerekir. Lastiklerinizin tam durumunu bilmelisiniz. Uygun bir lastik onarımı, eski lastiğiniz kullanım ömrünün sonuna gelmeden yeni bir lastik satın almaktan kaçınmanıza yardımcı olabilir. Yavaş sızıntıları tespit etmek için lastiklerinizin hava basıncını düzenli olarak kontrol edin ve beklenmedik bir patlama meydana gelmeden önce önleyin.

Lastiğiniz patlamışsa, lastik tamiri, eski lastiğinizin kullanım ömrünün sonuna gelmeden yeni bir lastik satın almaktan kaçınmanıza yardımcı olabilir. Ve eğer yavaşça hava sızdırıyorsa, onarım işlemleri, beklenmedik bir problem meydana gelmeden önce bunu önlemenize yardımcı olmak için lastiğin hava basıncını korumasına yardımcı olacaktır. Lastiklerinizi ayda en az bir kez hasar belirtileri açısından kontrol etmeniz önemlidir. Lastikler hasar görürse veya sürekli basınç kaybı söz konusu ise bize gelin! İlgili lastiği söküp, tamir edilip edilemeyeceğini tespit edelim.

Whatsapp