Kartal Lastik Saklama

Kartal Lastik Saklama

Kartal Lastik Saklama

Sürücülerin çoğu lastiklerini senede iki kez değiştirir. Kış lastikleri soğuk havalarda daha iyi çekiş sağlar. Yaz lastiği ise sıcak hava koşullarında çok daha yüksek performans sunar. Mevsim geçişlerinde lastiklerin iyi şekilde saklanması önemlidir. Bu işlem için hizmet alabilirsiniz ya da alanınız varsa kendiniz de lastiklerinizi saklayabilirsiniz. Kartal lastik saklama hizmeti ile her şeyden önce, lastiklerinizin en uygun şekilde saklanmasının hem dayanıklılıklarını artırmanıza hem de performans ve görünümlerini korumanıza izin verdiğini unutmayın.

Kartal Lastik Saklama Hizmetinin Avantajları

Oto lastik saklama söz konusu olduğunda en iyi ve en basit çözüm, lastiklerinizi Kartal lastik saklama hizmeti sağlayan bir profesyonele depolama yaptırmaktır. Firma bunları en iyi uygulamalara göre özel bir saklama alanında, bir ücret karşılığında, gerekli süre boyunca saklayacaktır. Bunun birkaç avantajı vardır:

  • Lastiklerinizin saklandığı koşulları izlemenize gerek kalmayacaktır.
  • Lastiklerinizi her değiştirdiğinizde onları eve götürmek zorunda kalmayacaksınız.
  • Lastiklerinizi bir firmadan hizmet alarak sakladığınızda, evinizde yer açarsınız.
  • Herhangi bir hırsızlık riskinden kaçınırsınız. Lastikler oldukça pahalıdır ve hırsızları cezbedebilir!
  • Firma, dilerseniz, zamanı geldiğinde lastiklerinizi değiştirebilir.

Bu nedenle, lastiklerinizi sezon dışında bir profesyonelde saklamak yalnızca avantajlar sağlar.

Lastik Saklama Konusunda Bunları Unutmayın

Kartal lastik saklama konusunda en önemli husus, lastiklerinizin dışarıda değil içeride muhafaza edilmesi gerektiğidir. Örneğin, varsa, onları bahçe kulübenize koyun. Depolama alanının kuru, iyi havalandırılmış ve ılıman olduğundan emin olun. Kauçuğu gereksiz yere ısıtma ihtimali olduğundan, lastiklerinizi herhangi bir ısı kaynağına yakın tutmaktan kaçının. Ayrıca, çivi gibi delici herhangi bir şeyden uzak tuttuğunuzdan emin olun.

Lastiklerinizi saklamadan önce sabun ve su ile titizlikle temizleyin ve herhangi bir yabancı maddeyi bulup çıkarmak için diş desenlerini dikkatlice inceleyin. Tamamen kurumasını bekledikten sonra, lastiklerinizin her birini bu amaç için sağlanan hava geçirmez bir torbaya veya kutuya koyun. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, lastiği aşırı ısıtabilecek güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmayı önleyecektir. Ayrıca lastiklerinizi yağlayan yağın buharlaşmasını da önlemiş olursunuz. Bu nedenle, sezon dışı depolama sırasında lastiklerinizi korumak, uzun ömürlerini en üst düzeye çıkaracaktır!

Whatsapp