Kartal Lastik Oteli

Kartal Lastik Oteli

Kartal Lastik Oteli

Ulaşımın temelini oluşturan tekerlekler, yazlık ve kışlık olmak üzere iki ana gruba ayrılıyor. Mevsim geçişlerinde daha güvenli, kaliteli, konforlu bir ulaşım için tekerleklerin değiştirilmesi gerekiyor. Değiştirilen tekerlekler ise dayanıklılığını koruyabilmesi amacıyla saklanmalıdır. Kartal lastik oteli, Fuat Otomotiv’in sürücülere sunduğu konforlu ve kapsamlı hizmetlerden biri olarak tüm şehir sürücülerine kaliteli, uygun lastik depolama alanı yaratıyor. Lastiklerinizi evinizde, deponuzda saklamayı düşünüyorsanız eğer bir kez daha kararınızı gözden geçirin. Zira lastikler spesifik özellikleri taşıyan alanlarda saklanmalıdır. O halde, lastik nasıl saklanır inceleyelim.

Lastik Saklama Koşulları Nasıl Olmalı?

Aracınıza takılı haldeyken birçok şeye maruz kalan ancak dayanıklılığı ile size beklenilen sürüş performansını sunan lastiklerinizi ideal ortamlarda saklamak istemez misiniz? Kartal lastik oteli, lastiklerin saklama koşulları nasıl olmalı, nelere dikkat edilmeli doğrudan bilgi veriyor. İşte detaylar;

Güneş temasından kaçınılmalı

Lastiklerin en sevmediği şeyler yoğun güneş, ısı, nem ve kir. Lastik saklama oteli, bu unsurlardan uzak bir depolama hizmeti verir. Güneşle doğrudan ya da dolaylı yoldan temas eden lastiklerde deformasyon gözlenir. Fuat Otomotiv’in lastik depolama alanları, tüm şartları karşılar, güvenli bir saklama hizmet verir.

Temiz ve korunaklı olmalı

Lastikler trafikte, şehirde, sokak aralarında, park halinde birçok kire, yabancı cisme maruz kalır. Kartal lastik oteli, derinlere nüfuz eden kiri lastiklerden arındırdıktan sonra aynı şekilde temiz bir ortamda lastikleri muhafaza eder. Lastiklerinizi, lastik oteli haricinde bir yerde, kendi şartlarınızda saklayacaksanız eğer ortamın temiz ve serin olmasına dikkat edin.

Nem ve ısıdan uzak, serin bir ortam olmalı

Lastiklerin hammaddesi bildiğiniz gibi kauçuktur. Kauçuklar, dış etkenlerden çabuk etkilenirler. Lastikler saklanmadan önce kapsamlı bir temizlikten geçirilir. Bu temizlik, lastiğin kalitesini artırmakla birlikte yapısını da korur. Temiz ve sağlam lastiğin aynı yapıda teslim alınabilmesi için ise nemden, ısıdan uzak serin bir ortam gereklidir.

Kartal Lastik Depolama Hizmeti Fiyatları

Kartal lastik saklama ücretleri birebir görüşme sonucunda size özel tekliflerle belirleniyor. Lastiklerin sayısı, saklama süresi gibi temel kıstaslara bağlı olarak en uygun fiyat teklifi alacağınızdan emin olabilirsiniz. Fuat Otomotiv, müşteri memnuniyetini sadece kalitesiyle değil uygun fiyatlarıyla da sağlıyor. Lastik depolama fiyatı için lütfen bizi arayın, detaylı bilgi verelim.

Whatsapp